Kontakt – Næringsmegleren

Eiendomsnytt

Følg med på Eiendomsnytt. Vårt webinar med nyheter fra bransjen. Følg med for nye episoder. Trykk her for å se mer.

Unni Mesel

Daglig leder
Mobil: 95 25 80 37
unni@naringsmegleren.no

Unni tiltrådte stillingen som daglig leder i november 2019. Før dette var hun administrerende direktør for Aquarama og hadde ansvar for konsept-utvikling, etablering av driftsorganisasjon, kommersialisering og daglig drift av aktivitetssenteret. Unni er utdannet cand philol ved Universitetet i Bergen, med hovedfag i massekommunikasjon og medievitenskap, samt fagene økonomi, matematikk og informatikk. Videre har hun videreutdannet seg innenfor prosjektledelse og endringsledelse, samt er sertifisert som prestasjons- og team-coach. Hun har mer enn 20 års erfaring som leder, hvorav 12 år i eiendomsbransjen på Østlandet der hun bl.a. var eiendomsdirektør i kjøpesenterselskapet Sektor EiendomsUtvikling AS i perioden 2007-2012. Unni har også gjennom sin yrkeskarriere innehatt flere styreverv i ulike faglige fora, og har blant annet vært styreleder i Kvadraturforeningen i Kristiansand.

Gunnar S. Sædberg

Seniorpartner/ Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 90 68 84 93
gunnar@naringsmegleren.no

Gunnar har arbeidet i bransjen siden 1985. Før han var med på å grunnlegge Næringsmegleren var han faglig leder hos Meglerhuset Sædberg AS hvor han også var ansvarlig for omsetning av næringseiendom. Gunnar har eksamen fra Norges Eiendomsmeglerhøyskole (1988) og har påbygd dette med ex.phil. og flere avdelinger ved juridisk fakultet, samt spesialutdanning innen næringseiendom. Han benyttes som fagkyndig meddommer og skjønnsmann i Tingretten og Voldsgiftsretten samt Agder Lagmannsrett, og har vært engasjert i foreningsarbeid, politisk virksomhet og faglige fora, bla. som formann i Sørlandets eiendomsmeglerforening.

Jens Helge Hodne

Seniorpartner/ Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 86 12
jens.helge@naringsmegleren.no

Jens Helge har arbeidet med eiendomsmegling siden 1985 med eksamen fra Norges Eiendomsmeglerhøyskole i 1987. Før han var med på å grunnlegge Næringsmegleren var han innehaver og daglig leder av Hodne Eiendom AS. Her var han ansvarlig for arbeid med næringseiendom. Jens Helge har hatt flere tillitsverv i Norges Eiendomsmeglerforbund og har også vært formann i Sørlandets Eiendomsmeglerforening. Han har flere år vært både styremedlem og styreleder  i Forum for Næringsmegling. Videre har Jens Helge hatt flere verv knyttet til lokale organisasjoner og selskap. Jens Helge benyttes også som fagkyndig meddommer av Tingretten og Voldsgiftsretten samt Agder Lagmannsrett.

Mikal F. Smeplass

Eiendomsmegler MNEF/Siviløkonom
Mobil: 90 81 88 99
mikal@naringsmegleren.no

Mikal ble ansatt i oktober 2016 og er utdannet siviløkonom ved Universitetet i Agder. Han har i tillegg en bachelor i eiendomsmegling ved Høgskolen i Sørøst-Norge (Bø). I tillegg til å bidra med fersk fagkompetanse fra universitetet, er Mikal en imøtekommende, dedikert og serviceinnstilt person, som er sulten på å lykkes. Mikal har en aktiv fritid med engasjement både som fotballspiller og som en lidenskapelig fluefisker.

Line Ericha Strandli

Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 48 11 33 38
line@naringsmegleren.no

Line Ericha Strandli begynte som megler hos Næringsmegleren tidlig høst 2019 og arbeider aller mest med utleie av kontor.

Line er har en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, samt høyere utdannelse innenfor bedriftsøkonomi og regnskap. Hun har arbeidet innenfor eiendomsbransjen siden 2010, blant annet som rådgiver, boligkonsulent og prosjektmegler. Med bred erfaring fra bolig- og prosjektsalg både for DNB Eiendom, Kruse Smith Eiendom og Eiendomsmegler1, syns Line det er enda mer spennende å jobbe innenfor næringseiendom.

Hun har etter hvert opparbeidet seg svært god oversikt over det som rører seg i utleiemarkedet på Særlandet og har særlig god kontroll på kontoreiendommene i Kristiansand sentrum. Og hun bidrar gjerne med sin innsikt og erfaring både overfor oppdragsgivere og potensielle leietakere som er på jakt etter nye lokaler

Som person er Line dedikert og effektiv, løsningsorientert og engasjert.

Sylvi Birkeland

Oppgjørsansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 86 08
sylvi@naringsmegleren.no

Sylvi er utdannet eiendomsmegler ved BI og ble ansatt i Næringsmegleren i 2008. Før dette var Sylvi ansatt i 16 år som oppgjørs- og regnskapsmedarbeider i Hodne Eiendom AS. Sylvi har også lang erfaring fra arbeid i bank. Sylvi har ansvar for både oppgjør og regnskap hos Næringsmegleren og har stålkontroll på det hun driver med. Og hvis noen av og til syns Sylvi ser litt streng ut, er hun bare utrolig konsentrert og dedikert – her overlates ingenting til tilfeldighetene.

Kontaktinfo

Næringsmegleren
Sædberg & Hodne AS

Tollbodgaten 8
P.b. 629, 4665 Kristiansand

Tlf: 38 10 44 44
Faks: 38 10 44 45
post@naringsmegleren.no

Kontaktskjema

Fyll ut og send inn, så kontakter vi deg!

Våre tjenester omfatter bl.a

Utleie

av næringslokaler

Les mer

Salg

av næringseiendom og utviklingsprosjekter

Les mer

Verdivurderinger

Les mer

Rådgivning

knyttet til næringseiendom

Les mer

Oppgjør

Les mer