Kontakt – Næringsmegleren

Eiendomsnytt

Følg med på EiendomsNytt. Vårt webinar med nyheter fra bransjen. Følg med for nye episoder. Trykk her for å se mer.

Kontaktinfo

Kristiansand:
Tollbodgaten 8
4611 Kristiansand

Tlf: 38 10 44 44
post@naringsmegleren.no

Arendal:
Kirkegaten 2
4836 Arendal

Tlf: 90 60 51 24
morten@naringsmegleren.no

Se kart ↓

Unni Mesel

Daglig leder
Mobil: 95 25 80 37
unni@naringsmegleren.no

Unni tiltrådte stillingen som daglig leder i november 2019.

Før dette var hun administrerende direktør for Aquarama og hadde ansvar for konsept-utvikling, etablering av driftsorganisasjon, kommersialisering og daglig drift av aktivitetssenteret. Unni er utdannet cand philol ved Universitetet i Bergen, med hovedfag i massekommunikasjon og medievitenskap, samt fagene økonomi, matematikk og informatikk. Videre har hun videreutdannet seg innenfor prosjektledelse og endringsledelse, samt er sertifisert som prestasjons- og team-coach. Hun har mer enn 20 års erfaring som leder, hvorav 12 år i eiendomsbransjen på Østlandet der hun bl.a. var eiendomsdirektør i kjøpesenterselskapet Sektor EiendomsUtvikling AS i perioden 2007-2012. Unni har også gjennom sin yrkeskarriere innehatt flere styreverv i ulike faglige fora, og har blant annet vært styreleder i Kvadraturforeningen i Kristiansand.

Gunnar S. Sædberg

Seniorpartner/ Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 90 68 84 93
gunnar@naringsmegleren.no

Gunnar har arbeidet i bransjen siden 1985.

Før han var med på å grunnlegge Næringsmegleren var han faglig leder hos Meglerhuset Sædberg AS hvor han også var ansvarlig for omsetning av næringseiendom. Gunnar har eksamen fra Norges Eiendomsmeglerhøyskole (1988) og har påbygd dette med ex.phil. og flere avdelinger ved juridisk fakultet, samt spesialutdanning innen næringseiendom. Han benyttes som fagkyndig meddommer og skjønnsmann i Tingretten og Voldsgiftsretten samt Agder Lagmannsrett, og har vært engasjert i foreningsarbeid, politisk virksomhet og faglige fora, bla. som formann i Sørlandets eiendomsmeglerforening.

Jens Helge Hodne

Seniorpartner/ Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 86 12
jens.helge@naringsmegleren.no

Jens Helge har arbeidet med eiendomsmegling siden 1985 med eksamen fra Norges Eiendomsmeglerhøyskole i 1987. 

Før han var med på å grunnlegge Næringsmegleren var han innehaver og daglig leder av Hodne Eiendom AS. Her var han ansvarlig for arbeid med næringseiendom. Jens Helge har hatt flere tillitsverv i Norges Eiendomsmeglerforbund og har også vært formann i Sørlandets Eiendomsmeglerforening. Han har flere år vært både styremedlem og styreleder  i Forum for Næringsmegling. Videre har Jens Helge hatt flere verv knyttet til lokale organisasjoner og selskap. Jens Helge benyttes også som fagkyndig meddommer av Tingretten og Voldsgiftsretten samt Agder Lagmannsrett.

Mikal F. Smeplass

Eiendomsmegler MNEF/Siviløkonom
Mobil: 90 81 88 99
mikal@naringsmegleren.no

Mikal ble ansatt i oktober 2016 og er utdannet siviløkonom ved Universitetet i Agder.

Han har i tillegg en bachelor i eiendomsmegling ved Høgskolen i Sørøst-Norge (Bø). I tillegg til å bidra med fersk fagkompetanse fra universitetet, er Mikal en imøtekommende, dedikert og serviceinnstilt person, som er sulten på å lykkes. Mikal har en aktiv fritid med engasjement både som fotballspiller og som en lidenskapelig fluefisker.

Line Ericha Strandli

Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 48 11 33 38
line@naringsmegleren.no

Line Ericha Strandli begynte som megler hos Næringsmegleren tidlig høst 2019 og arbeider aller mest med utleie av kontor.

Line er har en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, samt høyere utdannelse innenfor bedriftsøkonomi og regnskap. Hun har arbeidet innenfor eiendomsbransjen siden 2010, blant annet som rådgiver, boligkonsulent og prosjektmegler. Med bred erfaring fra bolig- og prosjektsalg både for DNB Eiendom, Kruse Smith Eiendom og Eiendomsmegler1, syns Line det er enda mer spennende å jobbe innenfor næringseiendom.

Hun har etter hvert opparbeidet seg svært god oversikt over det som rører seg i utleiemarkedet på Særlandet og har særlig god kontroll på kontoreiendommene i Kristiansand sentrum. Og hun bidrar gjerne med sin innsikt og erfaring både overfor oppdragsgivere og potensielle leietakere som er på jakt etter nye lokaler

Som person er Line dedikert og effektiv, løsningsorientert og engasjert.

Morten Venemyr

Daglig leder avd. Arendal
Mobil: 90 60 51 24
morten@naringsmegleren.no

Morten Venemyr begynte hos Næringsmegleren 1. januar 2022. I tillegg til å være næringsmegler er han også leder av vårt nyåpnede kontor i Arendal.

Han er utdannet siviløkonom fra BI, og har en variert og spennende arbeidsbakgrunn. De siste 20 årene har han jobbet med en rekke nyetableringer og egen gründervirksomhet innen sport, jakt og friluftsliv – samt etablert et spesialisert bemanningsbyrå innen helsesektoren. Morten kjenner godt til både etablerings- og driftsutfordringer for bedrifter. Han har opparbeidet solid markedsforståelse – og kjenner således også markedet Arendalregionen godt – etter mange som bedrifts- og forretningsutvikler.

Morten er ellers en aktiv bruker av natur og nærområder der han bor – enten det er til trening, jakt eller fiske.

Sylvi Birkeland

Oppgjørsansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 86 08
sylvi@naringsmegleren.no

Sylvi er utdannet eiendomsmegler ved BI og ble ansatt i Næringsmegleren i 2008. 

Før dette var Sylvi ansatt i 16 år som oppgjørs- og regnskapsmedarbeider i Hodne Eiendom AS. Sylvi har også lang erfaring fra arbeid i bank. Sylvi har ansvar for både oppgjør og regnskap hos Næringsmegleren og har stålkontroll på det hun driver med. Og hvis noen av og til syns Sylvi ser litt streng ut, er hun bare utrolig konsentrert og dedikert – her overlates ingenting til tilfeldighetene.

Elise Bratland

Siviløkonom
Mobil: 99 62 59 59
elise@naringsmegleren.no

Elise ble ansatt september 2022 og er utdannet siviløkonom ved Universitetet i Agder.

Elise har mange års erfaring innen bank/finans, og har de siste 8 årene jobbet som bedriftsrådgiver i Handelsbanken med hovedvekt på eiendomskunder. Hun har verdifull erfaring og kompetanse innen finansieringsløsninger for næringseiendom, samt god økonomisk forståelse av markedet.

Elise har over tid opparbeidet seg god markedsforståelse og har et godt nettverk innen næringseiendom i Kristiansandsområdet. Som person er Elise serviceinnstilt, effektiv og løsningsorientert og har ikke minst et godt humør og en meget smittende latter!

Thea Trydal Hansen

Markedskoordinator
Mobil: 48184186
thea@naringsmegleren.no

Thea begynte hos Næringsmegleren april 2023 og har utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon.

Hun har tidligere jobbet som markedsansvarlig for Aquarama, hvor hun hadde ansvar for all markedsføring fra a til å i alle medier og på alle flater. I Næringsmegleren arbeider hun med ulike administrative megler-oppgaver, utarbeider markedsmateriell og sørger for større synlighet i både tradisjonelle og sosiale medier. Hun vil etter hvert også ha en sentral rolle i planlegging og gjennomføring av våre arrangementer gjennom året, slik som Eiendomsnytt, Eiendomskonferansen og Næringsarealet.

Med hennes varierte interesser og erfaringer, er Thea en allsidig person som er klar til å takle nye utfordringer og oppgaver med entusiasme og dedikasjon.

Kontaktskjema

Fyll ut og send inn, så kontakter vi deg!

Våre tjenester omfatter bl.a

Utleie

av næringslokaler

Les mer

Salg

av næringseiendom og utviklingsprosjekter

Les mer

Verdivurderinger

Les mer

Rådgivning

knyttet til næringseiendom

Les mer

Oppgjør

Les mer