Vi er stolte over å være Miljøfyrtårn! – Næringsmegleren

Eiendomsnytt

Følg med på EiendomsNytt. Vårt webinar med nyheter fra bransjen. Følg med for nye episoder. Trykk her for å se mer.

Vi er stolte over å være Miljøfyrtårn!

Å være en Miljøfyrtårn-bedrift stiller krav til oss angående avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport. Sertifiseringen gir oss konkrete verktøy for miljøledelse, som gjør det enklere å lykkes med en grønn omstilling.

Næringsmegleren AS forplikter seg til å kontinuerlig redusere sitt klimaavtrykk og oppfordrer derfor kunder, samarbeidspartnere og leverandører til å delta i dette viktige initiativet ved å ta miljøbevisste valg. Vi tror på betydningen av bærekraftige praksiser for å bevare miljøet, og vi ønsker å skape en bevissthet omkring viktigheten av å ta ansvar for planeten vår.

Vi oppmuntrer våre interessenter til å vurdere miljøvennlige alternativer og implementere bærekraftige tiltak i sine aktiviteter. Dette kan inkludere valg av materialer, energieffektivitet, avfallsreduksjon og andre initiativer som bidrar til å minimere påvirkningen på miljøet. Ved å arbeide sammen mot felles mål, kan vi alle spille en aktiv rolle i å bevare jordens ressurser og redusere klimaendringene.

Vi setter pris på samarbeidet med våre interessenter og ser fram til å fortsette vårt felles engasjement for en bærekraftig fremtid. Sammen kan vi gjøre en positiv forskjell og bidra til å bygge et mer miljøvennlig samfunn.