Sørlandets største næringsmegler til Arendal! – Næringsmegleren

Eiendomsnytt

Følg med på EiendomsNytt. Vårt webinar med nyheter fra bransjen. Følg med for nye episoder. Trykk her for å se mer.

Sørlandets største næringsmegler til Arendal!

Publisert 15.11.2021

Morten Venemyr (48) ansettes som leder når Næringsmegleren nå etablerer seg i Arendal.

– Vi vil tettere på markedet øst i Agder og tilby profesjonell bistand innenfor salg og utleie av næringseiendom – i et område det skjer veldig mye spennende, sier daglig leder Unni Mesel.

-Vår visjon er å bidra til verdiskaping på Sørlandet og vi har over tid følt et behov for å styrke vår posisjon i Arendalsregionen. Etableringen er således en del av en langsiktig strategi om å utvide markedet og befeste vår posisjon på Sørlandet. Vi tror timingen nå er veldig god. Med en tilbakelagt pandemi og kommende etablering av batterifabrikk mv. opplever vi at det er stor grad av optimisme og investeringslyst i Arendal.

Grunder med eiendomserfaring

Morten Venemyr kommer fra Arendal og har stort kontaktnett i området og god kjennskap til næringsutvikling og eiendomsmarkedet i regionen. Mange kjenner Venemyr fra før som eier og daglig leder for butikken Jakt & Friluft på Stoa. Han har lang erfaring som grunder, forretningsutvikler og eiendomsutvikler.

-Jeg motiveres veldig av å kunne skape noe nytt som gir uttelling for flere parter, og gleder meg enormt til å ta fatt på denne oppgaven. Arendal er i kraftig vekst og jeg ser fantastiske muligheter.

Det er veldig motiverende at Næringsmegleren nå kommer til Arendal, og det sier mye om mulighetene de ser her. Å få være en del av et kompetansemiljø som Næringsmegleren, og utvikle denne virksomheten videre, er rett og slett et privilegium, sier Morten Venemyr.

-Vi har sagt internt at vi vil satse i Arendal når vi finner den rette, lokale personen, til å fronte virksomheten vår i Arendal, og nå er vi veldig fornøyde med å ha Venemyr på plass. Han skal selvsagt jobbe tett sammen med resten av teamet i Kristiansand for å sikre den samme gode kvalitet og kompetanse som vi er kjent for, avslutter Unni Mesel.

Om Næringsmegleren

Næringsmegleren AS ble startet i november 2001 av gründerne Jens Helge Hodne og Gunnar Sædberg. Selskapet har gjennom en årrekke befestet sin posisjon som den største næringsmegleren på Sørlandet og ligger an til å levere (i jubileumsåret 2021) sitt beste resultat noensinne. Hovedkontoret er i Kristiansand sentrum og det er p.t. 6 ansatte som tilbyr salg, utleie og rådgivning innenfor næringseiendom. Morten Venemyr tiltrer som daglig leder for det nyopprettede selskapet Næringsmegleren Arendal AS per 1.januar 2022.

Kontoradresse vil bli annonsert ganske snart, og bransjefolk kan påregne invitasjon til åpningsfest!