Næringsmegleren åpner i Arendal – Næringsmegleren

Eiendomsnytt

Følg med på EiendomsNytt. Vårt webinar med nyheter fra bransjen. Følg med for nye episoder. Trykk her for å se mer.

Næringsmegleren åpner i Arendal

Publisert 04.03.2022

Det å ha riktige lokaler er helt essensielt for å drive god forretning, uansett om man trenger kontor, butikk eller lager/logistikk-lokaler.

«Riktig adresse for gode forretninger» har vært et mantra for hele Næringsmeglerens virksomhet gjennom 20 år. I alle ledd av våre meglertjenester skal vi sørge for god butikk for våre kunder og oppdragsgivere – uansett. Derfor er det ekstra hyggelig at vi nå kan åpne avdeling i Arendal – og på den måten komme enda nærmere et spennende marked i utvikling. Med på laget har vi fått Morten Venemyr (48) fra Arendal, som du vil bli litt bedre kjent med her. 

Hva vil markedet for næringseiendom i regionen kunne forvente når Næringsmegleren åpner i Arendal, Morten? 

«Det som er sikkert, er at tilstedeværelse av sørlandets mest kompetente næringsmegler lokalt i Arendal betyr masse. Hele regionen er i sterk vekst, og målet er å etablere en enda sterkere lokal kompetanse innen alle typer næringseiendom og tjenester innen både salg, utleie og rådgiving.» 

Apropos lokal kompetanse – hva er din bakgrunn? 

«Jeg er oppvokst i gründerfamilie og fått handel inn med morsmelka. Elsker skaperkraft og bidra til vekst og utvikling. Jeg har bygd opp flere ulike butikker innen sport, jakt og friluftsliv i en årrekke – fra lokal villmarksbutikk til Nordens største. Er selv over snittet friluftsinteressert, samt at jeg liker godt trening på både sykkel, ski og skøyter – mens jeg kanskje bruker helgene mest innendørs for å følge barna og deres håndballinteresse.  

Utover det er jeg utdannet siviløkonom fra BI, og har vært innom en rekke ulike bransjer. Nå kommer jeg rett fra annen virksomhet jeg har bygd opp – for deretter å selge videre. Pandemien har gitt store utfordringer for hele samfunnet, og presset på enkelte faggrupper har vært stor. Jeg så tidlig at det manglet spesialistkompetanse på rekruttering til viktig fagområder – derav satsing på bemanningsbyrå som er spesialisert for intensivsykepleiere. Dette selskapet har nå andre overtatt, og derfor passet tidspunktet godt for meg å engasjere meg enda bredere i næringslivet i Arendal.» 

I en slik jobb du nå går til, blir vel nettverk viktig? 

«Absolutt! Og det er også en av grunnene til at jeg gleder meg så mye til å ta fatt på jobben. Jeg har et stort nettverk etter mange år som næringsdrivende – og har selv kjent på hvor viktig det er med riktige lokaler for å utvikle egen virksomhet. Den erfaringen tar jeg nå med meg inn i stillingen som næringsmegler i Arendal og omegn.» 

Du nevnte tidligere at markedet i regionen er i god vekst – hva handler det om? 

Det er stor etterspørsel etter både tomter og lokaler i Arendalsregionen – ikke minst etter det ble offentliggjort at batterifabrikken havnet i Arendal – og markedet fremover ser lovende ut. Det å ha riktige lokaler er helt essensielt for å drive god forretning, uansett om man trenger kontor, butikk eller lager/logistikk-lokaler. Næringsmegleren har som visjon å være riktig adresse for gode forretninger – det er en målsetting vi skal bidra til her i Arendalsregionen også.  

Riktig lokale – riktig beliggenhet – og riktig avtale er viktige premisser for å lykkes. Da skal vi i  Næringsmegleren bidra på en solid måte», avslutter Morten Venemyr  

Ønsker du å komme i kontakt med Morten for en uforpliktende kaffe og vurdering av muligheter som finnes, treffer du han på telefon 90 60 51 24 eller på mail morten@naringsmegleren.no