Behov for lager? – Næringsmegleren

Eiendomsnytt

Følg med på EiendomsNytt. Vårt webinar med nyheter fra bransjen. Følg med for nye episoder. Trykk her for å se mer.

Behov for lager?

Publisert 21.11.2023

Stadig flere bedrifter har behov for ekstra lagringsplass. Våre kunder velger oss på grunn av vår omfattende kunnskap om områdene i hele Agder. Vi tilbyr et variert utvalg av lager- og seksjoner i ulike størrelser, både for salg og utleie, for å imøtekomme behovene til våre kunder.

Kristiansand: Mjåvannsvegen 297 / Salg

Nyoppførte lagerseksjoner på 93 og 186 kvm BTA. Lagerseksjonene ligger sentralt på Mjåvann Industriområde mellom Kristiansand og Søgne, og med nærhet til E-39. Området har hatt en betydelig vekst de senere år og har også fått adkomst direkte fra ny motorvei mellom Kristiansand og Mandal. Kun 8 km vest for Kristiansand sentrum. Flott beliggenhet for mindre virksomheter i Songdalen, Kristiansand eller Søgne.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Sørlandsparken / Salg

Hjørneseksjon på 562 kvm BTA med svært god eksponering mot Avenyen. Bygget ble ferdigstilt i mars 2023, og kun brukt til lagring og utstilling. Seksjonen har store glassfelt i fasaden, kjøreport og mesanin. Takhøyde på ca. 7,5 meter. Seksjonen passer perfekt for virksomheter som ønsker å kombinere lager, showroom, butikk og kontor. Salg vil bli gjennomført ved salg av 100% av aksjene i AVNP Seksjon 7 AS.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Sørlandsparken / Salg

Seksjonen er del av større prosjekt bestående av 19 seksjoner på sentral tomt ved Avenyen I Sørlandsparken. Dette området har tiltrukket seg en rekke ulike virksomheter som har kjøpt sine egne seksjoner. Seksjon nr. 16 er en ny hjørneseksjon med glassfasade på til sammen ca. 231 kvm BTA som kan selges eller leies ut. Lokalene passer svært godt for mindre og større bedrifter som skal kombinere lager, showroom og kontor.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Sørlandsparken / Salg, evt. leie

AVNP Seksjon 1 og 4 AS kan selges/leies samlet eller hver for seg. Seksjonen kan innredes og tilpasses etter behov. AVNP 1: ca. 184 BTA. AVNP 4: ca. 187 kvm BTA + mesanin med hulldekke på ca. 90 kvm BTA. Samlet areal utgjør ca. 277 kvm BTA. Inneholder 2 kjøreporter, en til hver seksjon med dør. Mulighet for gjennomkjøring. Takhøyde på ca. 7,7 meter. Felles tomt på ca. 6.7000 kvm, inkludert gode parkeringsmuligheter.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Stemmane / Salg

Prosjektet ligger i enden av Avenyen i Sørlandsparken rett ved siden av XL bygg. Hjørneseksjoner med eksponering mot XL-bygg og dels Stemmane. Svært sentral beliggenhet med enkel adkomst. Passer svært godt for mindre og større håndtverksbedrifter som skal kombinere lager, showroom og kontor. Kjøper innreder bygget etter ønsket løsning. AVNP Seksjon 12 AS er ca. 257 kvm BTA hvorav grunnflate er ca. 139 kvm BTA.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Stemmane / Salg

Helt ny lagerseksjon på 125 kvm BTA med store vindusflater, Sørlandsparken. AVNP Seksjon 11 AS er ca. 125 kvm BTA. Bygget er bygd iht. TEK 17, men som uinnredede lokaler. Som reisverk i bygget er det benyttet stålsøyler i vegger og bjelker og gitterdragere i tak.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Gjerstad: Gjerstadveien 171 / Salg

Næringseksjoner til salgs i Gjerstad. Kun seksjon 1, 2 og 4 igjen av totalt 5. Bygningen er oppført i dels betongkonstruksjon og dels stålkonstruksjon. Det er ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det er meget god tilgang på strøm i lokalene. Strategisk god beliggenhet mtp. næringsutviklingen på Sørlandet.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Froland: Bjørumsvegen 38 / Utleie

Eiendommen ligger på Blakstadheia i Froland kommune, omtrent 7 kilometer nordvest for Stoa og E18. Blakstadheia næringsområde er et etablert og viktig industriområde som huser en rekke bedrifter og virksomheter innen ulike bransjer. Her finner man både små og mellomstore bedrifter som opererer innen produksjon, logistikk, lager, service og noe handel.

Se informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Rigedalen 45C / Utleie

Eiendommene ligger i Rigedalen, et etablert industriområde med kort vei til/fra E-39. Lagerlokale på ca 405 kvm BTA med kjøreport og god takhøyde på 8.5 meter. Port høyde: 4.8 meter. Port bredde: 3.5 meter. Takhøyde: 8.5 meter. Takhøyde under bærebjelker: 7 meter.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Skibåsen 33F / Utleie

Lager/logistikk-eiendom på ca. 2.500 kvm BTA med svært god takhøyde sentralt i Sørlandsparken. Eiendommen består av et større lager-/logistikkareal med tilhørende mesanin. Kontordel består av 2 kontorer, spiserom/møterom, garderobed og verkstedsrom. Egen inngang til kundemottak/resepsjon. Nærmeste nabo er DHL som ligger vegg i vegg. I området forøvrig ligger bedrifter som Gumpen Skade og Bilpleie, Flak, Bring, NAF, Dekkmann mfl.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Rigetjønnveien 18 / Utleie

Eiendommen ligger på Rigetjønn Industriområde ca. 4 km. vest for Kristiansand sentrum. God adkomst fra E-39 med planfritt kryss. I området ligger ulike typer virksomheter innen lettere industri, handel og engros. Lagerbygning i 1. etg med areal fra ca. 84-510 kvm med kjøreport og wc. Takhøyde ca. 3,4 meter. Det er ønskelig å leie ut hele arealet, men kan være aktuelt å dele opp lokalet for flere leietakere.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Arendal: Tangen Alle 41 (Hisøya) / Utleie

Lagerlokale ca. 510 kvm til leie på Tangen, Hisøy. Ca. 215 kvm av arealet har 6 meter takhøyde, det resterende lagerarealet har takhøyde ca. 3,30 m. Videre kan nevnes at bygget har stor kjøreport, lasterampe, solid betonggulv og varmepumper for oppvarming.

Se mer informasjon om eiendommen her.

Kristiansand: Sørlandsparken / Utleie

Lager/produksjonslokale på ca. 401 kvm i enden av 1. etg (Stonedinavia lokalet). Høytlager/verksted med god takhøyde på ca. 6 meter til drager. Det er to store kjøreporter med mulighet for gjennomkjøring. Inneholder også kontor, spiserom og toalett/garderobe. Hele bygget er utstyrt med sprinkelanlegg og brannalarmanlegg i kategori 1.

Se mer informasjon om eiendommen her.

La oss finne nye lokaler som er skreddersydd til ditt behov og budsjett. Spør oss om næringseiendom på Sørlandet!