Wayne’s Coffee til Kristiansand

Kr.sand på ønskelisten

– Helt siden vi etablerte Wayne’s Coffee i Norge, har Kristiansand stått høyt på ønskelisten over byer vi ønsker å ekspandere til. Både på grunn av byens størrelse, men kanskje mest på grunn av det fantastiske miljøet i Kvadraturen/Markensgate.  Det er Sverre Orm Øverland i Waynes’s Coffee i Norge som forteller dette.

– Vi vurderte en del lokaler i Kristiansand allerede tilbake i 2009 uten å finne det vi var ute etter. Gleden var derfor stor da vi ble tilbudt lokalene i Markensgate 20 der vi etablerer utsalg i løpet av høsten.  Det er Morten O Hellenes i Næringsmegleren som har formidlet leiekontrakten.

Konseptet

– Wayne’s Coffee har som mål å kombinere det beste fra Skandinavisk, Amerikansk og Italiensk kaffe- og bakverktradisjon. Vårt konsept er i stadig utvikling og vi forsøker alltid å kombinere de nyeste trender med gode tradisjoner og fantastiske råvarer. Kaffen vår er kjernen i vår virksomhet, og vi er stolte av å kunne si at all vår kaffe er sertifisert av Rainforest Alliance. Det innebærer at kaffen er dyrket, høstet og brent med bærekraft i fokus, både økonomisk, sosialt og miljømessig. Vi eier til og med vår egen plantasje i Nicaragua og vi kan derfor kvalitetssikre kaffen fra råvare til sluttprodukt. Det er det få andre som kan!

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Wayne’s Coffee utpå høsten en gang, avslutter Øverland.