Møt Frikk Hoven – vår nye trainee

Høsten 2013 utlyste Næringsmegleren Sædberg & Hodne AS stilling som trainee, for første gang i firmaets historie. Responsen fra unge, ambisiøse arbeidssøkende var svært god og det var mange godt kvalifiserte søkere, som hadde lyst til å lære mer om markedet for næringseiendom og utviklingsprosjekter på Sørlandet.

Kristiansandsgutten Frikk Hoven (25) utpekte seg tidlig i ansettelsesprosessen som en meget sterk kandidat, og vi er stolte over at Hoven takket ja, da han ble tilbudt stillingen etter to intervjurunder. Hoven er økonomiutdannet fra Edinburgh i Skottland og London School of Economics i London. Som firmaets eneste ansatte med ren økonomiutdannelse, vil han tilføre selskapet oppdatert kompetanse, i tillegg til at han som firmaets yngste vil kunne bidra med nye idéer og pågangsmot.

Traineeprogrammet løper i 12 måneder og gir Hoven en praktisk tilnærming til faget som næringsmegler . Ambisjonen er at Hoven gjennom denne tiden både skal opparbeide seg en sterk faglig kompetanse, og i tillegg god oversikt over markedet for næringseiendom i Aust-Agder og Vest-Agder, både når det gjelder kontorlokaler, lagerlokaler, butikklokaler og utviklingsprosjekter.