Lederskifte hos Næringsmegleren

Advokat Stian L. Ordahl hos Næringsmegleren Sædberg og Hodne AS overtar som daglig leder og fagansvarlig for at gründerne Jens Helge Hodne og Gunnar Sædberg kan få mer tid til kundene.

1. januar gav Gunnar Sædberg (t.v) og Jens Helge Hodne (t.h) fra seg lederansvaret i Næringsmegleren Sædberg og Hodne AS. Stian L. Ordahl overtar som daglig leder.

– Tiden var moden for å overlate ansvaret for den daglige driften til en av våre dyktige medarbeidere. Stian var et naturlig valg og han har full tillit hos alle ansatte, sier Hodne og Sædberg.

Ordahl tiltrådte som daglig leder 1. januar 2013.

– Det er en ære for meg å overta rollen som daglig leder. Etter 4 ½ år i firmaet kjenner jeg medarbeiderne og selskapet godt.  Jeg får ansvar for den operasjonelle driften av selskapet, og har dermed ansvar for blant annet personal, økonomi, den faglige kvaliteten, samt internkontroll. I tillegg vil jeg fortsatt bruke mye av min arbeidstid på megler- og konsulentoppdrag, slik som tidligere sier Ordahl.

Jurist

Han er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og har tidligere arbeidet som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Aurstad & Co AS i Oslo. Advokatbevilling fikk han i 2008.

– Min bakgrunn som jurist har vært svært nyttig i min tid i firmaet så langt og vil fortsette å være det også i tiden som kommer, sier Ordahl.

Nysatsing

– Skiftet av daglig leder er et offensivt grep, og den riktige måten å møte markedssituasjonen på. Målet er å fortsette å utvikle Næringsmegleren Sædberg og Hodne AS til å bli enda bedre og enda mer tydelig som en offensiv aktør innen næringsmegling, uten at vi mister fokus på krav til kvalitet, kompetanseutvikling og etisk skikkelighet, sier Hodne.

Han og Sædberg har delt lederrollen fra firmaet ble etablert for 11 år siden og frem til i dag.

– Vi har hatt ansvaret ved siden av meglerjobben. Ved å overlate lederansvaret til Ordahl, får vi mer tid til kunder og prosjekter. Vi har absolutt ingen planer om å trappe ned, men ser frem til å kunne pleie et bredt kontaktnett enda bedre ved å være mer tilgjengelige, understreker Hodne og Sædberg.