Heldal kjøper kremområde

Kurt Palm (Heldal Entreprenør), Kjell Ivar Dahl (selger), Bjørn Heldal (Heldal Entreprenør), Jens Helge Hodne (Næringsmegleren).
Foto: Lillesandsposten

På ettersommeren ble det klart at Heldal Entreprenør kjøper boligområde «Reise» i Lillesand.  Området ligger nær sjøen ved Tingsaker og har gode kvaliteter.  -«Reise» ligger nær sentrum, solvendt, har utsikt og nærhet til sjøen, skryter Erlend H. Hansen.  Sammen med Jens Helge Hodne formidlet han salget av eiendommen til Heldal.

-Selv om vi ikke skal videreformidle salg av hverken boliger eller enkelttomter så blir det spennende å se hvordan disse blir mottatt i markedet.  Vi vet at mange fra Lillesand har kjent til område og har ventet på tomter her, fortsetter Hansen.  Eiendommen var ferdig regulert og besto av 20 eneboligtomter og en leilighetstomt for 33 leiligheter.  Heldal Entreprenør er en lokal maskinentreprenør som de siste årene også har bygget boliger.

-Vi presenterte område for mange store aktører på Sørlandet i tillegg til nasjonale og Oslobaserte kjøpere, forteller Hansen.  Vi legger imidlertid ikke skjul på at vi synes det er gøy når det er lokale aktører som trekker det lengste strået, avslutter han.